Jobba hos oss

Vi söker kock och servis till Varggransstugan för sommarsäsongen 2023!

 

Varggransstugan Fjällkrog och bar ligger på toppen av Varggransfjället nära Vemdalsskalet i Vemdalen. På sommaren tar man sig hit på cykel, till fots eller med bil. Krogen är välbesökt med många återkommande gäster som uppskattar trevlig service, god mat och dryck i en gemytlig miljö. Här jobbar fem personer, två i köket och två till tre personer i service.

 

Nu söker vi tre medarbetare till vårt restaurangteam:

En kock/kallskänka som gillar att laga mat från grunden och inte backar för högt tryck under service. Två till servis som gillar att sätta gästen i centrum i vår mysiga matsal.

 

Vem är du?

Du tycker det är roligt att sätta gästen i centrum, är positiv, ambitiös och en ansvarsfull teamplayer som tål påfrestningar när det smäller till. Vi tror att du som kock/kallskänka har minst 2-3 års arbetserfarenhet i yrket och att du som är servis har minst 1 års yrkeserfarenhet. Körkort är meriterande.

Arbetstider

Dagtid. Tjänsten startar den 10:e juli till den 13:e augusti på heltid. Därefter finns möjlighet till deltid ca 70% till 4 oktober.

 

Vad kan vi erbjuda?

En krog i en fantastisk fjällmiljö, glada och trevliga gäster på en aktiv semester, bra arbetsmiljö och god stämning i teamet. Vi hjälper till att ordna med boende om så önskas, lön enligt överenskommelse.

 

Låter det intressant hör av dig till renée@varggransstugan.se tel 076 855 72 54 eller agneta@varggransstugan.se , tel 070 204 75 04 Intervjuer sker löpande.

Läs mer om Varggransstugan på facebook eller på vemdalen.se där du kan få veta mer om vad Vemdalen har att erbjuda.