Vi öppnar igen för vintern den 31 januari. Följ oss gärna på fb och instagram.
Vi har några andra projekt igång så i år är stugan stängd över Jul och Nyår. Inom kort kommer en ny vintermeny att läggas upp. För mer info se kontakt & öppettider.
Vintermeny
Vår fjällmat
Fjällmacka / 130
Tarte flambée, franska pizzor från Alsace
Fransk löksoppa / 165
Klassisk fransk löksoppa med krutonger, ost och spikkorv, finns även som veg
Salade de chèvre chaud / 185
Honungsgratinerad getostssallad med bakade rödbetor och valnötter
Pasta med varmrökt lax och sparris / 195
En krämig pasta med lax och sparris.
Skoterpasta 2.0 / 220
Rökt älg från Härjedalen med en krämig ädelostsås
Varggransstugans gröna pasta / 185
En pasta med egengjord pesto, vaxbönor mm
Varggransfjällets chilligryta / 190
Chilli med vår egen pulled beef och tillbehör
Varggransfjällets chilligryta, veg / 190
En vegetarisk chilli med olika bönor, rostad paprika och tomat
Krispig gris / 225
Långkokt friterad gris med karamelliserad glaze, glasnudlar och finstrimlad kål
Fjällburgare / 220
Burgare med vår egen pulled beef, coleslaw och chips
Vegovargens burgare / 220
Panerad kålrot, haloumi, coleslaw och chips
Barnens vargvrål
Barnens köttbullar / 80
Pasta med köttbullar och morot
Barnens burgare / 90
En grillad hamburgare med allt vid sidan om
Albus pannkakor / 80
3 pannkakor med jordgubbssylt, grädde och hallon
Efterrätter
Italiensk "Tartuffe" citron / 70
Citronglass med limoncellocrème
och maräng
Italiensk "Tartuffe" choklad / 70
Chokladglass med en kärna av zabaglione dekorerad med hasselnötter
Italiensk "Tartuffe" nötkrokant / 70
Hasselnötsglass med chokladsåskärna dekorerad med karamelliserade hasselnötter och maräng
Italiensk "Tartuffe" pistage / 70
Pistageglass med pistagekrämskärna, dekorerad med karamelliserade hasselnötter och pistagenötter.
Smått & gott
Hembakta kanelbullar / 35
Hembakt kladdkaka / 45
Morotskaka / 35
Chokladbollar / 25
Kontakt
Varggransfjället62°27'59.6"N 13°58'18.0"E
info@varggransstugan.se
tel: 0702 04 75 04
© Copyright. Or the right to copy?